IranCG Forum   IranCG Forum

رتبه موضوع
  • 1 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نمونه طراحي جلد كتاب با فتوشاپ
02-11-2009, 01:06 PM
شماره ارسال: #11
RE: نمونه طراحي جلد كتاب با فتوشاپ
سلام.
ایدش خوبه ولی برای اجرا نیاز به کار بیشتری داره.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
02-11-2009, 10:52 PM
شماره ارسال: #12
والا همين كه نخعي گفت داره رنگ شناسي درس ميده يه جورايي انگار گفت همه بي خيال نظر دادن بشيد .:[تصویر: 1.gif]
اما همين كه كارتو اينجا گذاشتي براي نظر خوبه .
اما نظر من:
راحت بگم و بي تعارف و كمي تند .:بسيار بسيار محافظه كارانه و از سر بي حوصلگي انجام شده .
دوم اينكه طرح زمينه شايد براي شما خوشايند باشه ولي باور كنيد هم ماشين چي چاپخونه هم مني كه آستيگمات دارم ظرف سي ثانيه سردرد ميگيرم .البته ماشين چي بد بخت رو بگو كه بايد تركيب اينچنيني را در بياره .
البته اين كار اگر دو رنگ چاپ بشه كار خوبي ميشه ولي طرح حاضر فاقد جسارت در طرح و استفاده از رنگ است .
چرا از عكس استفاده نميكنيد ؟ بد نيست به كتاب فروشي آمازون سري بزنيد و كتاب هاي شيمي ناشران خوب را ببينيد . البته تاكيد ميكنم ناشران خوب چون آمازون تا دلت بخواد كار درپيت داره .
باز هم ميگم صادقانه بيا و بي خيال اين طرح شو و دوباره يه طرح ديگه بزن چون امضاي خودت پشت اونه .
موفق باشي و درود به جسارتت در بخش نظر خواهي
02-12-2009, 09:48 PM
شماره ارسال: #13
[HIGHLIGHT=#222222]جناب Adobe ما كي گفتيم نظر ندين اگه نظر شما اهميتي نداشت طرح را در انجمن قرار نميدادم. نظر شما هم كاملا محترمه. حال اگر در من عيبي ديدي بهتر نبود بجاي جوسازي بصورت پيغام خصوصي به خودم تذكر ميدادي؟ اگر ما در يك دنياي مجازي كه هيچ در و پيكر و حد و حدودي نداره حرمت هم را نگاه داشتيم رسم جوانمردي را بجاي آورده ايم. كار ما و شما فرهنگيست و بايد در رعايت ادب و احوال ديگران جلودار باشيم[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#222222]و اما در مورد طرح...[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#222222]بله من از سايت آمازون بالغ بر 2 هزار نمونه جلد روي كامپيوترم دارم برخي از اونها جالبه و برخي با فرهنگ جامعه ما جور در نمياد علي الخصوص در زمينه بكار بردن رنگها[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#222222]ناشرهايي كه من با اونها كار ميكنم مثل دانشگاه فردوسي مشهد و مانند آن مخالف با استفاده از تصوير در جلد هستند و دوست دارند طرح هايشان سنگين و بيشتر گرافيكي باشند از اينرو از استفاده مستقيم تصوير خودداري ميكنيم اينكه گفته بودم اين رنگها در چاپ خوب در ميان به اين دليله كه چنديم سال در چاپخانه هاي معتبر كار نظارت فني و كيفي انجام داده ام و اگر مطلبي عرض ميكنم از روي تجربيات خودم و نيز بازخورد عمومي جامعه بوده است.[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#222222]البته طرح هاي مصور هم زياد داشته ام به عنوان مثال طرح جلد كتاب فتوشاپ يا كورل دراو را ببينيد(آخرين ارسالم).[/HIGHLIGHT]

[HIGHLIGHT=#222222]در هر صورت از مدير سايت به خاطر حسن توجه و سعه صدر بالايشان قدرداني نموده و از ايشان و دوستان عزيز حداحافظي مي نمايم. موفق و پيروز باشيد[/HIGHLIGHT]
02-12-2009, 11:35 PM
شماره ارسال: #14
دوست و سرور عزيزم جناب آقاي حميد نخعي .
قطعا من هم مانند ديگر علاقه مندان گرافيك و فتو شاپ كتاب هاي شما را مطالعه كرده ام و با شما هم نيز حتي يك بار حضورا غير مستقيم ملاقات داشته ام . در همان جامعه مجازي گذاشتن يك شكلك خنده در ادامه صحبت هر فرد[تصویر: 1.gif] نشان از طبع طنز و كلام مطايبه دارد و من هم از آن بهره جستم و در ادامه حركت شما را ستودم . اما من به هيچ وجه علاقه اي به بروز رفتارهاي چاپلوسانه و پر از تعارف روزمره را ندارم و سعي ميكنم بدون استفاده از رودربايستي نظرم را همان طور كه در ذهنم هست بيان كنم و هميشه هم از اين مساله در اين كشور چوب خورده ام . چرا كه ما عادت داريم بدون دليل از يكديگر تعريف كنيم و هر گاه كسي نظري خلاف به ما گفت فورا جبهه بگيريم و بياييم با توسل به ميراث گذشتگانمان و دوره پرشكوه هخامنشي و ادعاي فرهنگ ٥٠٠٠ هزار ساله خود را محق جلوه دهيم .
دوست و سرور من . باور كنيد اگر شما در يك كلاس كوچك در يكي از كالج هاي درپيت اروپايي از يك استاد نظر بخواهيد ، وي با چنان صداقت و شهامتي به شما پاسخ ميدهد كه در روزهاي اول حس ميكنيد با خاك يكسان شده ايد . اما بعد ها متوجه ميشويد كه همين گفتن واقعيات بدون تعارف و بدون پدركشتگي بزرگترين راهنماي تمام زندگي شما خواهد شد. و من سعي ميكنم چنين باشم و ديگران را هم به اين جسارت وادارم .
باز هم با وجود اينكه معتقدم هيچ بي احترامي نكردم و فقط با شما احساس نزديكي كرده ام و با شوخي مطايبه سعي كرده ام حرفم را بزنم ، ولي از شما به واسطه هر چيزي كه شما را برانگيخته پوزش مي طلبم و خواهش ميكنم كه ارتباطات شخصي افراد را در كليت اين انجمن دخالت ندهيد و با خداحافظي خود انجمن را دراين مسئله دخيل ندانيد.
از راه دور ميبوسمتان و در اولين فرصت كه به ايران امدم سعي ميكنم دوباره بعضي از رفتارهاي نكوهيده اجدادمان را دوباره در خود زنده كنم تا شايد افرادي مانند شما بي جهت از من رنجيده نشوند .
02-15-2009, 02:36 PM
شماره ارسال: #15
سلام جناب Adobe عزيز
اميدوارم مرا ببخشيد و ار من خرده به دل نگيريد. البته من اطلاع نداشتم كه شما در خارج از ايران زندگي ميكنيد و بقول خودتان فرهنگ نكوهيده ما و خودتان را فراموش كرده ايد ( ) در غير اينصورت خيلي راحت با شما تبادل نظر ميكردم همانطور كه هر از چندگاهي با هنرمندان غربي از طريق ايميل تبادل نظر ميكنم. حتي يادمه يكبار يكي از آنان اتهام تروريست را به ما داد كه در پاسخ بسيار محترمانه در دو صفحه مستدل پاسخش را دادم و همانطور كه شما هم خاطرنشان كرديد بي تعارف حرف خود را پس گرفت.
اما در مورد نظرتان در مورد فرهنگ ما ايرانيان:
دوست عزيزم
اگر فرهنگ ما نكوهيده است چگونه است كه عمل كردن به آن، رنجش خاطر بسياري را فراهم نمي آورد و عمل نكردن به آن هم حداقل ضرري به حال كسي ندارد؟
از شما سوالي دارم. شما به من توصيه نموديد كه ارتباطات شخصي افراد را در انجمن دخالت ندهم كلام شما منطقي و پسنديده و كاملا به جا است. اكنون چگونه است كه شما پاي 5000 سال فرهنگ ما و ميراث گذشتگانمان را در حضور جمع و در اين انجمن به ميان ميكشيد؟ آيا من تنها از شخص شما گله كردم يا از صحت و سقم فرهنگي كه به آن استدلال ميكنيد سخن به ميان آوردم؟
آيا فرهنگ ما سرتا پا اشكال است و فرهنگ بيگانه سراسر صحيح است؟ آيا در فرهنگ ما گفتن واقعيات بيشتر تمجديد شده يا نفاق و دورويي؟ آيا گفتن واقعيت حتما بايد با خاك يكسان شدن افراد همراه باشد؟ ايا رعايت حرمت ديگران ارج نهادن به شخصيت آنان است يا نفاق تلقي ميشود؟ كيست كه از تعارفات همراه با نفاق و دورويي لذت ببرد جز مردم عوام؟
گرچه قصد ندارم از فرهنگ گذشته مان طرفداري كنم اما شما كه تاريخ ايران را مطالعه كرده ايد هيچ نقطه روشني از جمله جوانمردي، گذشت، فداكاري و ... كه در همه فرهنگها جزو صفات مقبول تلقي ميشود در آن مشاهده نكرديد؟
من نه شكوهي در هخامنشي ميبينم و نه در فرهنگ دزدان دريايي كه با قصب فرهنگ و علوم مسلمانان پله هاي صعود را طي كردند. ( ميتوانيد به كتاب مغز متفكر جهان شيعه نوشته 25 تن از دانشمندان و اساتيد دانشگاه اروپايي و آمريكايي در استراسبورگ ترجمه ذبيح الله منصوري مراجعه نماييد)
بلكه شكوه تنها از آن خداست و به فرموده پيامبر اكرم (ص) هركه به او توكل كند خدا او را در نزد خلق عزيز ميگرداند.
من هم همانند شما بسيار طرفدار فرهنگ واقع بيني هستم كه اگر چنين نبود با شما از روي صداقت مهاجه نمي كردم.
اكنون كه صحبت از فرهنگ به ميان آمد خوب است اين نكته را نيز متذكر شوم كه منظور من از اينكه ما اهل علم و هنر افرادي فرهنگي هستيم نه اين بود كه تنها به فرهنگ 5000 ساله خود اقتدا ميكنيم (گرچه لااقل در زمينه هنر ميراثهاي بزرگي ازجمله تخت جمشيد از آن بجاي مانده) بلكه بهتر است بگوييم ما افراد فرهنگي به دنبال كسب علم و هنر و درك درستي از واقعيات هستيم و با خود عهد بسته ايم هر آنچه از آن فراگرفتيم صادقانه و به دور از نفاق و به طريقي به ديگران منتقل نماييم كه البته با خاك هم يكسان نشوند.
البته اين پارادكسهاي استفهامي سالهاست ذهن مرا مشغول كرده و قطعا در مقام پاسخ به شما نيست چراكه شما تنها سر حرف را باز كرديد اما خوب ميدانم كه مقصود شما ايجاد يك فضاي راستي و درستي و صداقت بوده است و به اعتقاد من براي گفتن كلام حق از دستاويز مناسبي استفاده نكرديد و اين تنها گله من از شماست.
از مدير محترم سايت جناب محمودي پوزش ميطلبم چون ميدانم اين انجمن با اهداف علمي هنري پايه گذاري شده و براي اينگونه مباحث فضايي درنظر گرفته نشده است.
02-15-2009, 07:10 PM
شماره ارسال: #16
به به خوشحالم كه اين بحث ها تو اين انجمن باز شده .
نخعي جان من ايران زندگي ميكنم و الان مدت كوتاهيه براي ادامه تحصيلم اينجا و اونجا هستم و هيچ مزيتي نسبت با بقيه ندارم .
تمام مطالب شما متين و صحيح و همه را من قبول دارم الي يك بخش كه نتوانستم جلوي خودم را بگيرم و آن كتاب آقاي ذبيح الله منصوري بزرگ است كه بهتر است بدانيد كه آقاي منصوري تخصص ويژه در كلفت كردن كتاب داشتند و حتي بسياري عقيده دارند اين كتاب ها زاييده ذهن استاد منصوري هستند نه ترجمه .
ولي از حضورتان بسيار خرسندم .
03-01-2009, 02:50 PM
شماره ارسال: #17
توضيح: كتاب مغز متفکر جهان شیعه از طرف مرکز مطالعات اسلامی استراسبورگ و بوسيله دانشمندان غربي تهيه و تدوين شده است و گذشته از اينكه بخشي از مندرجات آقاي منصوري در كتابهايش بيشتر جنبه اقتباس داشته تا ترجمه و از اينرو شايد نتوان با اطمينان به آن استناد كرد، بنا بر بررسي علماي حوزه علميه، در اين كتاب تنها گوشه اي از حقايق ذكر گرديده و مطالب باطل نيز در آن يافت ميشود. از اينرو استناد من به اين كتاب به بخشي از آن بوده كه با روايات رسيده و معتبر مطابقت دارد و نه به كل آن.
10-12-2009, 06:29 PM
شماره ارسال: #18
من از طرح خوشم اومد.رنگشم به شیمی میخوره
اما اساسا با فونتش و استروکه دورش مشکل دارم.خیلی بهتر از این میشد درش اورد
02-03-2011, 01:45 AM (آخرین تغییر در این ارسال: 02-03-2011 01:49 AM توسط nakhaee.)
شماره ارسال: #19
سلام دوستان
يك جلد ديگر ضميمه كردم و فكر مي كنم استوارتر از جلد شيمي باشد
در ضمن از آقاي ادوبي خبر ندارم دلم تنگ شده هم براي خودش و هم براي جر و بحث كردن با وي.Wink
در ضمن بقيه اعضا فقظ خوندن و پوزخند زدن يك نظر خوشك و خالي هم ندادن

راستي يك كتاب توپ براي فتوشاپ CS5 دارم مي نويسم و تقريبا آخرشه
تموم شد طرح جلد و قسمتهايي از اونو براتون ميذارم احتمالا بخش تكنيكهاي اصلاح رنگ و روتوش كه خيلي به درد بخوره

پرش در انجمن: